„Народен съюз“ иска рокада на председателския пост на Комисията по спорт и туризъм в ОбС-Дупница

"Народен съюз" ще предложи за председател на Комисията по спорт, туризъм и младежки дейности към Общински съвет-Дупница Ивайло Шаламанов. Той бе избран от листата на коалицията на последните местни избори.

slavcho-pavlov- ivailo-shalamanovВъв входираната докладна от председателя на ОбС Ивайло Константинов относно определяне състава на всички 6 комисии за утрешната сесия, за председателския пост е предложен Славчо Павлов от Реформаторски блок, а Шаламанов за секретар. "Ще предложим Шаламанов да поеме тази комисия, защото смятаме, че той е правилният избор за нея. Шаламанов е завършил спортно училище към ЦСКА, има постижения в областта на спорта и нужните познания да оглави комисията", заяви д-р Лорета Николова, общински съветники от "Народен съюз".

Тя допълни, че в предварителните разговори е останала с убеждението, че комисията ще бъде оглавена от представител на ГЕРБ като водеща политическа сила, но сега с номинацията на Славчо Павлов, от "Народен съюз" изразяват несъгласие. Един от мотивите е, че Павлов е представител на РБ, който има почти два пъти по-малко гласове от "Народен съюз", а е нормално "Народен съюз" да има председателско място с оглед изборните резултати. Комисията е 5-членна и ще бъде определан утре на заседанието, което започва в 10 часа.

Print Friendly

1 Коментар на „Народен съюз“ иска рокада на председателския пост на Комисията по спорт и туризъм в ОбС-Дупница

  1. НАЙ после, дано го сменят досегашния, че освен от мажоретки от друг спорт не разбира …

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien