НАЙ-НАКРАЯ! Отхвърлиха окончателно жалбата за рехабилитация на улиците в Дупница, почват ги след седмица

КЗК окончателно няма да образува производство по жалбата на "Мегаинвест Холд" за рехабилитация на уличната мрежа в община Дупница. Сроковете за обжалвания изтекоха и следващата седмица ще бъдат сключени договорите за изкърпване на улиците по 4-те позиции, които бяха заложени в процедурата, информират от пресцентъра на Общината. Веднага след това ще започнат и ремонтните дейности по града и селата. Победител в 3- от 4-те позиции стана "Меридиан", а "Мегаинвест Холд" спечели 4-ата позиция – ремонт на републиканската мрежа в чертите на града.
Рехабилитацията трябваше да започне още в началото на юли, но жалбата стопира ремонтните, което отне повече от 2 месеца до окончателното решение. Това забави много и полагането на маркировката, която в момента върви с пълна сила. Тя трябваше да започне с рехабилитацията на улиците. Предвид създадената ситуация, полагането на уличната маркировка стартира преди повече от 2 седмици и продължава, както през нощта, така и през деня. "Извиняваме се на гражданите за неудобството, което се създава, но няма как да сме готови напълно за първия учебен ден, ако не се работи и през деня. Създаде се такава ситуация и няма как само с работа през нощта да приключим в срок. До края на другата седмица ще приключим в града и след това полагането на маркировка ще продължи по селата", обясни зам.кметът Красимир Георгиев.
Предвид рехабилитацията на пътния участък от бившия обувен завод "Гарант" до разклона за градското депо, утре (събота) от 8 до 19 часа той ще бъде напълно затворен за движение с МПС. Ще бъдат поставени обозначителни знаци и ленти, като след приключване на ремотните дейности, движението ще бъде възстановено.

Print Friendly

2 Коментари на НАЙ-НАКРАЯ! Отхвърлиха окончателно жалбата за рехабилитация на улиците в Дупница, почват ги след седмица

  1. Тая маркировка с какво я правят не знам, явно с някакъв евтин латекс, около тях мирише на разредител и вече половината я няма

  2. Много ми е инересно само тази измислена фирма меридиан ще изкърпи града,като разполагас три ретро техники

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien