НАГЛЕЦ! Общината глобява с 5 000 лева земеделец за изкоренени десетки плодни дръвчета край Червен брег

С максималната сума в размер на 5 000 лева се очаква да бъде санкциониран земеделецът Иван Грънчаров, който нагло и безцеремонно изкорени над 30 дръвчета в землището на село Червен брег. Действията му вдигнаха напрежението у жителите на селото. Той наел тракторист, който да извърши премахването, без да има каквото и да било разрешение от земеделски имоти, които ползва под наем. Подадени са сигнали към полицията и Община Дупница, откъдето веднага са реагирали, като на Грънчаров и тракториста са съставени актове според Наредбата за опазване на зелената екосистема на територията на общината. Максималната сума на санкцията e 5 000 лева, която се очаква да отнесе бизнесменът, докато за шофьора на трактора-вероятно ще бъде по-малка.

Print Friendly

2 Коментари на НАГЛЕЦ! Общината глобява с 5 000 лева земеделец за изкоренени десетки плодни дръвчета край Червен брег

 1. Димитър Овчаров // 24.02.2018 в 16:27 // Отговор

  Първо: Тоя дето е пуснал статията да се научи да пише! „sлобява“ – няма такова понятие.
  Второ: Не се знае дали е имало дръвчета, в какво състояние са били и за какво служат?
  Трето: Като си отдаваш нещо под наем, очакваш да получиш пари от това. Някой за да ти изкара пари за наема и трябва да се направят промени!
  Не мога да ги разбера някои хора?
  Хем искат, хем не им стиска!
  Да си бяха гледали сами дръвчетата!

 2. Не мога да го разбера коментара на Димитър Овчаров.Като пуснеш наемател нали не очакваш да направи унищожаване ,а подобрение.Що арендатора не е засадил още дръвчета ,а е унищожил съществуващите без знанието на собствениците.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien