Над 17 500 кв.м. дупки кърпят в Дупница, а 14 200 по селата

Комисия от Община Дупница започна окончателен оглед на уличната мрежа на територията на Дупница за предстоящата рехабилитация. В рамките на следващите дни до края на седмицата, комисията трябва да приключи работа и изготви списък с улиците, които ще бъдат ремонтирани. Минимум 17 500 кв.м. ще бъдат изкърпени, като някъде ще бъдат и цели улични участъци преасфалтирани, което ще бъде преценено след огледа. В уличната мрежа за рехабилитация не попадат тези, по които в момента тече ремонт или предстоят цялостно преасфалтиране през лятото. 400 000 лева задели за тази дейност от бюджета Община Дупница за тази година.
За селата, прогнозната минимална стойност е за 14 200 кв.м асфалт. Там обаче се предвидени и допълнителни дейности свързани с ремонтите. Комисията ще огледа селата съвместно с местните кметове и кметски наместници.
След сключването на договорите с изпълнителите, които бяха избрани по отделните позиции, на съвместна среща ще бъдат уточнени графиците и кварталите, откъдето ще започне рехабилитацията.
Print Friendly

1 Коментар на Над 17 500 кв.м. дупки кърпят в Дупница, а 14 200 по селата

  1. Не само дупките са за ремонт но и УЛИЧНИТЕ ШАХТИ, защо се допуска капаците на шахтите да са по ниско или по високо от асфалтовата настилка,КМЕТЕ лично вие се заемете с тези проблеми щом ДРУГИ се правят на тарикати и наложете САНКЦИИ!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien