На рождения си ден кметът на Сапарева баня Калин Гелев призова за дисциплинина в условията на пандемия

Днес е Тодоровден. Свикнали сме да празнуваме и ще дойде време пак да празнуваме. Но сега трябва да бъдем дисциплинирани. Нека бъдем пример за подражани“, призова кметът на Сапарева баня Калин Гелев, който днес празнува и своя рожден ден, по време на среща с жители на курортния град.
Мишел Виячева, която е от Сапарева баня, сподели своята признателност за това, че участва в листата на ГЕРБ, в която един до друг ще работят и в бъдеще утвърдени експерти от различни области. Тя изрази своята готовност да насочи усилията си за подобряване на качеството на живот на младите хора от Сапарева баня.
Д-р Паризов сподели своята позиция, че само конструктивни дебати, компромиси и взаимно взетите решения са правилни. „Не се необходими обещания, а разбиране и правилно начертан път на развитие. Разговорите ми с хората се въртят около темата за COVID-19. Сега, най-важното е да запазим живота и здравето на хората“, заяви д-р Паризов.
Водачът на ГЕРБ – СДС Христо Терзийски определи като изключителна отговорност да води листа в област Кюстендил, където кандидати са утвърдени личности, които съчетават опит и младежка енергия. „Проблемите на хората от региона не са ми чужди, защото съм работил тук“, сподели Терзийски.
„Доволен съм от това, че полицейските служители подобряват ежедневно работата си и доверието в тях се повишава“, коментира Терзийски резултати от актуални проучвания на доверието в служителите на Министерство на вътрешните работи.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien