На официална церемония раздадоха дипломите на завършилите в Сапарева баня

Зрелостниците от Професионална гимназия по туризъм и администрация "Алеко Константинов" в Сапарева баня получиха дипломите си на официална церемония в залата на НЧ "Просветен лъч – 1905". Гост на церемонията бе зам.-кметът на Община Сапарева баня Славчо Коларски. Той им пожела да бъдат упорити и всеотдайни в 20160622_110135преследването на целите и мечтите си, както и да имат успешна професионална реализация.

Дипломите за завършено средно образование на Випуск 2016 връчи директорът на ПГТА Емилия Гелева. Директорът на учебното заведение пожела на зрелостниците успех в живота, безоблачни дни и на добър час. "Бъдете разумни и не се притеснявайте да ни търсите за съвети и да споделяте с нас, когато имате проблем", добави Емилия Гелева.

Средният успех на дипломите на Випуск 2016 е мн. добър 4,87. От завършващите тази година има двама отличници – Евелина Шуманска /с успех 5,72/ и Антон Грънчаров /отличен 5,60/. На дипломирането присъства и Гергана Андрейна – класен  ръководител на зрелостниците от ПГТА "Алеко Константинов". Гост на дипломирането бе и Силвия Томова, старши експерт професионална подготовка от РИО – Кюстендил.20160622_105532

Директорът Емилия Гелева обяви, че в момента върви прием на документи за след 7-ми клас за специалност "Аниматор в туризма". Приемът на документи след основното образование започва от 1 юли, а специалността е "Организация на хотелиерството".

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien