Монтираните електронни табла по автобусните спирки в Дупница вече работят, зложелател се постара да унищожи едно

Електронните информационни табла по автобусните спирки в Дупница вече работят с актуални часове на движещите се автобуси. 23 са до момента монтираните табла, като тази дейност и по останалите стоянки продължава, докато не бъдат поставени на всички в града, информират от пресцентъра на администрацията.
Новите табла са вече с актуална информация.

Новите табла са вече с актуална информация.

Тестовият период ще продължи още 20-ина дни, като се синхронизира и към мобилното приложение its.dupnitsa.bg, където в реално време да се получава същата информация за удобство на гражданите. Припомняме, че това е част от дейностите, които се заложени по най-мащабния проект на Общината – "Интегриран градски транспорт", който включва цялостно преасфалтиране и тротоари на няколко километра улици, нова автобусна линия 5 и т.н.
Таблата показват автобусната линия, направлението на български език, минутите, които остават до пристигането на автобуса на конкретната спирка, точен час, както и температурата навън. Всички автобуси са снабдени с GPS-и, които посредством софтуерна програма "информират" в реално време пътниците.
Точно 24 часа пък издържа един от поставените стълбове за електронно табло на спирка "Брезите". Ден след монтирането му, неидентифицирани засега опитаха да го пречупят. Умоляват се гражданите, които забележат подобни действия за увреждане да сигнализират веднага на 112.
Опитът за

Опитът за „счупване“ не е успял, но пилонът е увреден.

Print Friendly

4 Коментари на Монтираните електронни табла по автобусните спирки в Дупница вече работят, зложелател се постара да унищожи едно

  1. До всяко табло полицай с дълга сопа. Простаците да ринат сняг по цяла седмица.Няма да се задържи нищо.

  2. жител на дупница // 20.12.2018 в 16:56 // Отговор

    Много добра идея и инвестиция.Ще започна да ползвам по често градския транспорт.

  3. жител на дупница // 29.12.2018 в 16:56 // Отговор

    Това табло на Цигането кв.Спартак е монтирано наобратно ??????

  4. Б.Димитров // 04.01.2019 в 8:58 // Отговор

    Това което пише на таблата, разписанието не отговаря на действителността. Автобусите преминават не в посоченото време, а често изобщо не минават и с часове няма автобус. Като цяло – на таблата има разписание, което не се спазва. Нищо ново за Дупница, преди разписание намаше, сега има. Автобуси да го спазват обаче няма. Което само дразни хората още повече.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien