Малчуганите от ДГ „Зора“ в Дупница полазиха местните ни политици, децата изтеглиха и печелившите от кутията на Дядо Коледа

Малчуганите от ДГ „Зора“ в Дупница бяха първите, които полазиха на днешния Игнажден местните политици в града. Коледарчетата влязоха с жито и съчки в кабинетите на кмета на Общината инж.Методи Чимев и заместникът му Крум Милев и спазиха традицията да поръсят и оставят съчките за здраве и берекет. Децата бяха подготвили и програмка за своите домакини, водени от своите учители. Домакините се бяха подготвили с много лакомства и плодове за своите скъпи гости.
Истински бум обаче бе появата им в залата на местния Общински съвет, който днес проведе своята редовна сесия. Лъчезарните принцове и принцеси веднага вдъхнаха повече живот на залата, и бяха изпратени с бурни аплодисменти и усмивки от местните политици.
Три от децата изтеглиха и печелившите от традиционната Кутия на Дядо Коледа. Всяка година, кметът на Общината инж.Методи Чимев изпълнява желанията на изтеглените, като тази година късметът се усмихна на Янек Шушков, Божидара Борис Кръстева и Борислав Борисов. Тримата ще получат своите дарове в понеделник в кметския кабинет.

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien