Край на сагата-мистерия „Арест за Братя Галеви“! МВР обяви: СВОБОДНИ СА

Сагата "Арест за Братя Галеви" май приключи. Или поне до следващия слух.

Преди минути от МВР разпространиха съобщение до медиите във връзка с появилата се информация не къде и да е, а в самата държавна телевизия – БНТ, където обявиха, че Пламен Галев и Ангел Христов са арестувани. Очевидно това накара най-накрая от МВР да обявят какво се случва по случая. Ето го и лаконичния коментар на МВР:

Разпространеното от национална електронна медия твърдение за задържането на т.нар. братя Галеви не отговаря на истината. По официалните международни канали за обмен на информация на МВР не са получени подобни данни. Издирването на двамата български граждани продължава.

Братя Галеви бяха осъдени за рекет и изнудване през май 2012 год, но напуснаха страната преди да попаднат в затвора. От тогава са обявени за международно издирване с червена бюлетина на ИНТЕРПОЛ. Срещу тях има и дело за конфискация на имущество, придобито от престъпна дейност. Заради липсата им, обаче Кюстендилския окръжен съд спря процеса.
                          : Проверка показа издирват се…….
 
zadupnitsa.com
Print Friendly

1 Коментар на Край на сагата-мистерия „Арест за Братя Галеви“! МВР обяви: СВОБОДНИ СА

  1. Ето това е българската журналистика.Дори и държавната телевизия която се храни с парите от нас данъкоплатците си позволява да лъже. падението на един народ започва през журналистическата пасмина

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Главен комисар Светлозар Лазаров за слуха за задържането на братя Галеви: Аз не разполагам с такава информация | Всичко За Дупница, Новини,

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien