„Контролното“звено започва всекидневни акции за паркиране по тротоари и зелени площи в жк.Бистрица и другите квартали

Контролното звено към Община Дупница започва всекидневни проверки за паркиране на автомобили, автобуси и други превозни средства в района на жк."Бистрица", жк."Дупница", "Развесена върба" и други. След многобройните сигнали за "качени" на тротоарите в кварталите, където бе подменена надземната инфраструктура и в зелените площи возила, шофьорите ще бъдат санкционирани съгласно Наредбата за опазване на общински имоти и зелени площи с глоби и актове в зависимост от провинението. Актовете са в размер от 100 до 400 лева.
Служителите на :Контролното звено" ще работят с удължено работно време през деня, като дежурни ще има и в почивните дни. Обект на проврки ще бъдат и фирмите за бързи кредити и ремонти на покриви, които предимно в малките часове на денонощието разлепват рекламни материали по дървета, улични стълбове, контейнери и т.н.
Гражданите могат да подават сигнали денонощно на тел 0879 523 474.
Print Friendly

4 Коментари на „Контролното“звено започва всекидневни акции за паркиране по тротоари и зелени площи в жк.Бистрица и другите квартали

  1. Димитрова // 25.03.2019 в 19:39 // Отговор

    А кой ще контролира нощните набези в ж.к Бистрица ,където режат гумите на колите.Сложете камери на паркингите.

  2. Йорданов // 26.03.2019 в 9:18 // Отговор

    Дано вече да се задържи тревичка по зелените площи на Градската градина от страната на улица „Кокиче“.Безотговорни хора ,живеещи в съседните сгради,а и понякога и разхождащи се в градината, съсипаха тревата с паркирането на колите си.Да сега някои казват- къде виждате зелени площи.От такива като тях ги няма.

  3. Йорданов // 26.03.2019 в 9:29 // Отговор

    Често да обикалят около Градската градина-улица „Кокиче“.Много безотговорни хора паркират в тревните площи там.

  4. Zashto ne zasadiha poveche dravcheta.Izrezaha starite a mnogo malko novi zasadiha.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien