Кметът на Дупница внесе докладна за разрешение цялостната реконструкция на Спортната зала

 Докладна записка до Общински съвет-Дупница за разрешение цялостната реконструкция на Спортната зала внесе кметът инж. Методи Чимев, съобщиха от пресцентъра на кметството.

 Местният парламент трябва да даде своето съгласие за това, след като от Министерски съвет одобриха искането на Община Дупница за отпускането на 4,5 млн лева за това.

„Изпратихме писмо до Министерство на финансите, в което искаме да ни уведомят кога ще бъде преведен 30-процентовия аванс, както и условията, които трябва да изпълним. Веднага след положителното, вярвам, решение на ОбС-Дупница, ще преминем към процедура за подготовка на идеен проект, който би трябвало да е одобрен до средата на месец април. Веднага след това преминаваме към избор на изпълнител по обществена поръчка за инженеринг, която ще включва работен проект и строително-монтажните дейности. Искам да форсираме нещата, за да не се губи нито един ден“, заяви Чимев.

Димитър ИКОНОМОВ

Print Friendly

7 Коментари на Кметът на Дупница внесе докладна за разрешение цялостната реконструкция на Спортната зала

  1. Шивач ти какви заслуги имаш за залата бе. Я кажи че нещо не се сещам

  2. Тоя Шивач дето го викаш е направил повече от всички кметове до сега и 5 години да тича назад пак немогат го стигна. Поинтересуай се повече за залата как се осигори финансирането

  3. съмнявам се парите да стигнат всичко е прах в очите на дупница за 4.5 милиона не може да се направи зала за 1500 места .

  4. В Дупница останаха само злобни черногледи човечета.Моля ви не замърсявайте сайта с ваща некомпетентна злоба.Оставете Дупница и кмета на мира за да се оправи града.Ако не можете да помогнете поне не пречете.

  5. НАПРАВИЛ? ТОЗИ Е ВТОРИЯТ, КОЙТО НИЩО, АМА НИЩО НЕ Е НАПРАВИЛ, СЛЕД ДАНГОВ!

  6. Костадин Р. // 27.02.2014 в 17:12 // Отговор

    Сиси ти ми оправи настроението с най големия виц за годината. Тоя каквото е направил само Панчо е направил същото. Всички останали са направили толкова колкото Панчо и Чимев са направили сами.

  7. Спортната зала трябва да бъде оправена и лично съм чувал кмета да казва че докато е кмет ще направи и невъзможното но ще я оправи.Най накрая имаме кмет който гледа какво трябва на града ни а не да гледа как да открадне

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien