КАТ-Дупница подновява акциите за неправилно паркиране, изграждат „остров“ на „Рампата“

Двама са новите членове на Комисията по безопасност на движението към Община Дупница. На мястото на Радослав Боюклийски, който до преди дни бе шеф на КАТ-Пътен контрол, но пое цялото звено в областта, вече ще бъде Йордан Зарев, който зае неговия пост в Дупница. Другият нов в състава на комисията е Димитър Купандолски, който влиза от квотата на инструкторите на мястото на заминалия за чужбина досегашен член Димитър Белчински.
Една от основните теми на заседанието днес е оптимизиране движението по главния път в района на Рампата в Дупница. Взе се решение да бъде изготвен проект, който да включва изграждането на "остров" със съпътстващите го за това допълнителни дейности, които да оптимизират движението в този район.
От следващата седмица започват отново акции на КАТ-Пътен контрол и Контролното звено към Община Дупница за неправилното паркиране в града и по зелените площи. Нарушителите ще бъдат санкционирани според Закона.

Print Friendly

1 Коментар на КАТ-Дупница подновява акциите за неправилно паркиране, изграждат „остров“ на „Рампата“

  1. Чудесно!Заповядайте пред хотел „Универсал“ Има знак забранено паркирането до сградата на ДСК, но по цял ден си паркират и пречат на движението към паркинга.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien