Кандидатите за народни представители от ГЕРБ подариха посещение до Плевенската епопея на над 300 възрастни хора

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ подариха еднодневна екскурзия на над 300 възрастни хора от област Кюстендил. С посещение до историческата панорама "Плевенска епопея 1877" кандидатите от DSC03986ГЕРБ зарадваха възрастни хора от Дупница, Кюстендил, Сапарева баня, Бобов дол и Бобошево. Групата от Кюстендилска област имаше възможност да се разходи и да разгледа забележителностите на град Плевен.

Посещението до внушителния исторически паметник бе по инициатива на кандидата за народен представител от Дупница Ивайло Константинов. Освен него, художествения музей посетиха Радослава Чеканска, Мая Спасова, Марта Желязкова – Копанарска и Даниела Стоянова, както и зам.-кметът на Дупница Крум Милев.

Кандидатите от област Кюстендил се срещнаха и с бившия министър наDSC03985 транспорта Ивайло Московски, който е водач на листата на ГЕРБ в Плевен. Лично Московски разведе гостите от Кюстендилска област и ги запознае с исторически факти от Освобождението на Плевен.

Панорамата “Плевенска епопея 1877 г.” е изградена през 1977 г. по повод 100-годишнината от Освобождението на града. Тя е изградена на DSC03993самото бойно поле, в парк-музей "Скобелев", и пресъздава моменти от сраженията по време на Руско-турската война. Сградата има форма на пресечен конус, носен от четири стилизирани щика. Три хоризонтални пръстена символизират трите щурма на Плевен, а пръстенът с щиковете – блокадата на града.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

DSC03988

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien