Изповед на един баща от Крайници! Иска да умре от срам и страх от синовете си

Искал съм да умра, да не бях жив да гледам какви ги вършат, да не понасям ударите и обидите им, да не понасям срама от това, че съм отгледал такива деца, от които да ме е страх да се прибера у дома и срещу които да подавам жалби в полицията като зов за помощ, така започна разказа си 58-годишният Пламен Механджийски от дупнишкото село Крайници, срещу чиито синове Николай и Росен въстана цяло село.

Побойници, пиромани, въоръжени с ножове, агресори, това са Росен и Николай. Росен рецидивист, лежал в затвора, а Николай психично болен, оставен на произвола на съдбата от държавата – майка. Дни наред селото се бунтува срещу страха от Росен и Николай. Единият запалил заведение, бил се със съселяни, а другият пък страховито размахвал ножа срещу всеки срещнат. При най-малкия повод скачали на бой, без задръжки.

Хората в селото се уморили да подават жалби до полиция и разни институции срещу братята, но всуе….. "Искат от мен да ги спра, започва разказа си Пламен, той е на 58, но изглежда много по-възрастен, заради тежкия живот и побоищата, понесени от децата му. "Как да ги спра, като дума не мога да им кажа, бият ме жестоко, с нож са ме ръгали, жена ми миналия месец подаде жалба срещу тях, за нападение и бой. Преди няколко дни пак ме биха, жестоко, вижте още имам следи по пръста, казва Пламен и очите му се пълнят със сълзи.

Уморих се от живот, страх ме е, защото боят боли, боли, че търпиш заради децата ти, силна е и физическата болка. Искал съм помощ от полицията, искахме да настанят и Николайчо в лудницата, но никой не ги иска, тези мои синове. Къде сбърках, какво направих, защо е тази орисия, нарежда изстрадалият мъж и от очите му капят сълзи. Драма голяма за семейство Механджийски и неистов страх у хората в село Крайници

Съселяните им искат изселване на двамата му сина. Бащата е безмълвен! Да става каквото ще,! Хората имат право, казва Пламен, и мене ме е страх от тях., мълви Пламен…..

Свързахме се с полицията в Кюстендил, откъдето разбрахме, че преди около 2 часа полицейски екип е посетил дома на семейство Механджийски, институциите се задействаха след множеството жалби, депозирани от хората в село Крайници. Обещали са да помогнат на Пламен, да се отърве от тормоза и страха! Страхът, който превърна един мъж на 58 в грохнал, отчаян старец.

Източник: struma.com

Print Friendly

1 Коментар на Изповед на един баща от Крайници! Иска да умре от срам и страх от синовете си

  1. Най – важното е да има стабилност….

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien