Измамник иска пари от хора в Дупница

 


Хитър измамник обикаля офиси в Дупница и лъже работещите там, че днес е загубил детето си. Съмнителният тип плачел и се вайкал, така че хората да не могат да му откажат и се оглеждал вероятно да открадне нещо, това съобщиха в редакцията на Struma.com дупничани. Смела и отговорна служителка в местен офис, обаче разкрила измамника и го подгонила. Ето какво съобщи Илиана А.:

Ето този човек /на снимката/ дойде днес в работата ми в. Дупница, ронейки сълзи, че детенцето му е било болно и днес е починалоало и поиска да му услужа с пари, като изтъкна, че е близък познат на шефката ми и цитира имената й, както и други подробности около личността й.. " В първия момент му повярвах и му дадох пари, но съвсем скоро се усетих и тръгнах след него, като, въпреки, че нямам право, го помолих да си покаже личната карта. В този момент човекът се стресна и каза, че не я носи, аз настоях и му казах, че ще извикам полиция. Той се уплаши и ми върна парите, като каза, че е принуден да лъже, защото бил безработен и нямало какво да яде. Единственото, което можах да направя е да го снимам, защото сама жена ми беше трудно да се справя с него, а и той избяга….

Моля ви споделете, за да няма и други измамени от подобни нагли хора.

Публикуваме снимката на измамника, пред Илиана, той заявил, че е от Благоевград.

По непотвърдена информация мъжът наистина е от Благоевград и се казва Георги

Struma.com

Print Friendly

1 Коментар на Измамник иска пари от хора в Дупница

  1. Този господин обикаля офисите от лятото,той идва и при мен,прави проучване предварително,и идва и казва че го изпраща някой и казва някакво име.
    Но при мен не мина,защото и аз му поисках личната карта и той отиде да я вземе и повече не се върна!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien