Иво Паргов: Важното е, че спечелихме. Случаят с Даниел Младенов е приключен!

 DSC00958Изпълнителният директор и наставник на Марек Иво Паргов заяви, че е доволен от трите точки, но според него отборът му не е играл на висота.
 „Тази седмица тренирахме доста по-усилено и може би има умора в момчетата, не изглеждаха свежи. Сигурен съм, че имаше и огромна доза подценяване. Знаех, че отборът на Академик (Свищов) няма да мине собствената си половина, но ние не направихме почти нищо. Важното е, че ние спечелихме двете си поредни домакинства. Може би мотивацията на момчетата в отбори от дъното е малка, което не трябва да е така. Виждам ги, че са унили, а няма за какво. Всичко е абсолютно точно и коректно от страна на кмета и хората от „Актавис“, всичко е изплатено. Играта на повечето футболисти е спаднала драстично. Това са млади момчета и напрежението немуемо ги смачква. Единственото хубаво в този мач бе победата“, сподели след края на мача Иво Паргов.

DSC00953Той разкри и защо Даниел Младенов не бе в групата на Марек за тази среща.
„Дани Младенов си замина миналата седмица, когато разбра, че ще е резерва срещу Дунав, въпреки че 4 мача беше абсолютно под нивото си. Аз не мога да карам футболистите насила. Емблемата на Марек трябва да се защитава, не мисля, че Дани я защити по някакъв начин в първите 4 мача. Аз нося отговорност и реших Младенов да бъде резерва в петия мач. Еньо Кръстовчев също беше резерва миналия мач, но влезе на един крак и ни помогна да победим. Случаят е приключен, за мен такъв футболист не съществува“, каза по този повод силният човек на стадион „Бончук“.

Статистика Марек – Академик ТУК

Димитър ИКОНОМОВ  

Print Friendly

2 Коментари на Иво Паргов: Важното е, че спечелихме. Случаят с Даниел Младенов е приключен!

  1. Иво виждаме че в отбора има напрежение Ти си този който трябва да внесеш необходимото спокойствие в момчетата и да сплотиш колектива Не позволявай на никой да ти се бърка в работата Само Марек

    • Много точно казано.Има нужда от треньор за да може Иво да се отдаде изцяло на огромната по обем и трудност организационна работа в клуба.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien