Инж.Чимев: Приемам и приветствам всички мнения за подобряване обслужването в администрацията

Инж.Методи Чимев

Всички мнения, предложения и упреци в посока подобряване обслужването на гражданите на общината са уместни и ги приветствам. Така коментира кметът на Общината инж.Методи Чимев след критиките отправени от председателя на ОбС-Дупница и лидер на ГЕРБ Ивайло Константинов. "Аз като кмет, също имам забележки към някои звена. Не случайно подготвяме конкурси за началници на някои отдели. Месец вече текат структурни промени в администрацията, които не са още приключили, за да се оптимизира работата“, заключи градоначалникът.

Print Friendly

6 Коментари на Инж.Чимев: Приемам и приветствам всички мнения за подобряване обслужването в администрацията

  1. А ти откога си кмет че сега си разбрал бе? За нищо не ставаш!

  2. Половината администрация е под всякаква критика.

  3. МНОГО ХОРА ТРЯБВА ДА СИ ВЗЕМАТ ШАПКИТЕ -НАЍ- НАПРЕД ВИОЛИНА ОТ ТСУ,КОЯТО НЕ ЗАСЛУЖАВА ДА Е ТАМ,СЛЕД НЕЯ ЛИДИЯ И Т.Н.

  4. Точно така,половината не стават за нищо,до колкото разбирам става дума пак за служба общинска собственост май.Пълна стая служителки и не знаят какво става.А пък за отношението им не желая и да кометирам.Особено на една от тях, тази дебелата,руса служителка,винаги намръщена и кисела.Два пъти ходих миналата седмица и двата-не разбра,че не съм и на гости у тех за да ми се ръби,а съм по работа.Ем на човек не мяза,ем просто…

  5. За въпросната жена(ако въобще може да се опреличи на такава)просто нямам коментар.Тази седмица дори ще входирам писмено оплакване срещу нея.Крайно некомпетентна,некоректна и арогантна служителка.

    • За Общинска собственост каквото и фа се каже ще е малко. То какъвто шефа на отдела, такива и служителите, ама кмета си ги търпи.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien