И Община Дупница се включва в кампанията „Да изчистим България за един ден“, вижте как да се включите

Община Дупница ще се включи традиционно в националната кампания "Да изчистим България за един ден", която ще се проведе на 14 септември. В голямото чистене могат да участват институции, организации, фирми, учреждения, училища и физически лица. За целта, от Община Дупница ще осигурят ръкавици и чували за всички желаещи, които могат да ги получат от 11 до 13 септември от 9,30 до 17 часа в ст.45 (ет.2), като заявят мястото, където ще се ангажират да почистват. В този ден, кампанията е насочена и към доброволци, които могат и искат да обновят детски площадки и градинки.
Идеята за посочване на мястото за почистване е свързана с последващото събиране на натрупания отпадък, който да бъде извозван.
Print Friendly

1 Коментар на И Община Дупница се включва в кампанията „Да изчистим България за един ден“, вижте как да се включите

  1. Виолетка Иванова // 03.09.2019 в 16:57 // Отговор

    Вярвате ли, че може да изчистим България и най-вече Дупница за един ден!Нима може една баба и млада майка, които чоплят слънчоглед в парк “ Рила“ и плюят по алеята, да обяснят как да участва това дете в почистването на боклуците, слет като преди 13 дни е хвърляло отпадъци в парк?Или ще се похвалят колко чувала са събрали за един ден?Не се ли прочиства съзнанието ни всеки ден с примера ни пред подрастващите, никога няма да е чисто!Трябва ли да стоят контролните органи до нас и да ни глобяват, за да разберем, че чистотата е за всеки ден?

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien