И младежите на ГЕРБ в Бобов дол и Сапарева баня с нови ръководства

ГЕРБ-Бобов дол

След проведени отчетно-изборни събрания и приети решения на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ, са утвърдени новите ръководства на Младежи ГЕРБ в общините Бобов дол и Сапарева баня. Новият председател на структурата в курортния град е Елизабет Калдръмова, която получи и най-много гласове при номинациите. Тя е

ГЕРБ-Сапарева баня

ГЕРБ-Сапарева баня

21-годишна, изучава "Счетоводство и контрол" и се занимава професионално с фотография. Светослава Велчева е новият – стар организационен секретар на МГЕРБ – Сапарева баня. Към момента тя е студентка във Факултета по журналистика и масови комуникации  в Софийския университет. Николай Чучуганов пък е утвърден за член на общинското ръководство на Младежите. Той е 21-годишен, трети курс студент в ЮЗУ ''Неофит Рилски", специалност "Право".

В община Бобов дол младите хора от ГЕРБ си преизбраха отново Десислава Александрова за председател. Тя е общински съветник в местния мини парламент, на 23 години е и работи като администратор в едно от училищата в Бобов дол. За организационен секретар е утвърдена Диана Йорданова – на 26 години, работи като трудов медиатор, по образование счетоводител. И за член на МГЕРБ е утвърден Александър Даскалов – на 29 години, завършил "Информационни технологии".

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien