Характеристика на селския бек и…мъжете не разбират от намеци!

Има един вид, познат по нашите ширини под научното име „селски бек“. Всички сме го виждали, а някои от нас дори са опитвали да влязат в контакт с него, но поради мерки за сигурност, са се отказвали навреме.

По официални данни, този вид човекоподобни са изключително устойчиви и издържат дори на радиация. Учените твърдят, че видът е на път да изчезне, защото е регистрирана засилената му миграция към Испания и Португалия преди около 7-8 години. Но ние сме доста скептично настроени към това твърдение, защото сме чували, че селският бек се сношава с множество женски и не използва предпазни мерки. Което от своя страна води до бързото разрастване на вида.

Какви са основните характеристики на този природен феномен и по кои отличителни белези ще го разпознаете? Четете и ще разберете!

Селският бек признава един вид обувки – чехлите. Не зависимо дали се намира на плажа, на бензиностанцията или в бара, той винаги предизвестява пристигането си с едно равномерно и благозвучно шляп-шляп-шляп…

Носи тъмните очила и в най-дъждовното време, които задължително са с бъбрековидна форма и огледални стъкла.

През деня залага на потниците, а вечер – на риза с вдигната яка. Каквото и да е облякъл обаче, ще го разпознаете по огромните надписи Armani, Gucci, D&G или Cavalli. Запомнете, селският бек, разпознава само тези 4 марки. Останалите го объркват.

Ако случайно работите в магазин за дрехи и попаднете на такъв екземпляр, винаги, абсолютно винаги му предлагайте дрехи с поне 2 размера по-малък от неговия. Повярвайте, ще си спестите много главоболия!

В разговор със селски бек, ще го разпознаете и по характерното за този вид цъкане, което се получава при триенето на езика със зъбите, най-вероятно в опити да се извади заклещена люспа от домат или семка.

Най-силно селският бек се откроява в дискотеката. Той е шумен, мирише на странна смесица от сапун Фа, секрет, мента и тоалетна вода Mediterraneo на Antonio Banderas. Танците му се състоят от сложна комбинация на наведена глава, високо вдигнати ръце, мощно пощракване с пръсти и периодично пляскане.

Препоръчително е да не влизате във вербален, а още по-малко в интимен контакт с представител на този вид. Най-малкото, защото простотията му е толкова силно радиоактивна, че може да ви зарази на секундата!

Момичета, вместо да се цупите, че гаджето ви за пореден път не е направил нещо както на вас ви се иска, по-добре спрете с недомлъвките и казвайте направо! Той нито е глупав, нито толкова нагъл, нито ви прави напук! Просто не може да чете между редовете!

Доказано е, че господата изобщо не разбират от намеци. Учените от университета в Пенсилвания, са установили, че представителите на силния пол не могат да уловят скрития смисъл зад думите на жените.А, както всички знаем, това е любимото нещо на всяка дама – да говори едно, но да има предвид точно обратното.

Но докато на въпроси от типа: „Сигурна ли си, че не искаш да си остана вкъщи, при теб?“, отговаряте: „Остави ме на мира!“, той все така ще ви оставя на мира, а вие все така ще му се цупите, че го е направил!

Повярвайте, дами, мъжкият език изобщо не е толкова труден – просто винаги трябва да говорите в прав текст. Тогава комуникацията няма как да не ви се получи!

Beu.bg

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien