ГАМЕНИ! Унищожиха мъжката тоалетна в Парк „Рила“

Неизвестни засега гамени, показаха "мъжество" и "характер" в Парк "Рила", където буквално поломиха мъжката тоалетна. Тя се намира в близост до дискотеката, но след намесата на "героите" ще се наложи да бъде ремонтирана. От персонала на Парк "Рила" в неделя сутринта установили пълното унищожение на мивките и веднага е подаден сигнал към полицията. На място са се отзовали от органите на реда, които са започнали действия по установяване на гамените. В тоалетните няма камери, тъй като не е позволено по закона.

Това е пореден случай на унищожаване в Парк "Рила", след като преди 2 седмици, непълнолетни поломиха тоалетната в района на барбекю-зоната и част от общивката на едно от сепаретата.Кметът инж.Методи Чимев издаде заповед, с която забрани ползването им от непълнолетни без придружител и от тогава служители на Община Дупница следят за изпълнението след 22,05 часа, като при установяване на неизпълнението – веднага ще бъдат викани полицаи за последващи действия.

От Община Дупница сигнализираха официално с писмо и за този случай Районна прокуратура-Дупница и началника на РУ Борислав Динев.

67337632_501249894017117_6609648652124160000_n

Print Friendly

2 Коментари на ГАМЕНИ! Унищожиха мъжката тоалетна в Парк „Рила“

  1. жител на дупница // 30.07.2019 в 23:47 // Отговор

    Христо Апостолов от Община Дупница нека отново и отново и отново отговори за надоразбралите за нерешените проблеми с вандалщината в парк Рила Дупница.

  2. Гаменска му работа. Какво да очакваш от наркоманчета…

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien