ФАНТОМ ИЛИ…? БСП-Дупница регистрира общински съветник в ОИК, а рекламира съвсем друг

Куриоз, парадокс, заблуждение или…

Само така може да бъде определено включването на един от кандидатите за общински съветник от листата на БСП в община Дупница.

Предизборната кампания е в ход, а имената на всички кандидати от партийните листи са вече регистрирани и сериозно се рекламират в медиите, по града и селата и социалните мрежи.

Оказва се, че от БСП-Дупница са регистрирали лице, което е с напълно различни имена от обявените и рекламираните. Под номер 32 е регистрирана Сюлбие Османова Маджарова, показва официалната справка в ОИК-Дупница (вижте по-долу), където партиите, коалициите и инициативните комитети подават документи. Повече данни за лицето Сюлбие Османова Маджарова в сайта на ОИК няма. В същото време, на всички билборди, плакати, и медийни публикации в медиите и социалните мрежи под този номер е съвсем различен човек. В официалния фейсбук на БСП, под номер 132 е СНЕЖАНА ОГНЯНОВА МАДЖАРОВА, която е представена като: Родена в град Гоце Делчев. Завършила средно образование в село Гърмен, община Гоце Делчев. Работила в сферата на здравеопазването и търговията. Ползва руски и английски езици. На 43 години, семейна с три деца".

На билборда на шатрата на БСП под номер 132 е също Снежана Маджарова.

На практика това са две напълно различни лица, и едното се явява в ролята на фантом.

Поради това Zadupnitsa.com отправи писменно запитване до ОИК-Дупница по казуса и ще публикува отговорът от там, веднага след като бъде предоставен.

Официално регистрираната листа на БСП-Дупница, където под номер 32 е Сюлбие Османова Маджарова.

Официалният фейсбук-профил на БСП-Дупница рекламира Снежана Огнянова Маджарова.

Листата на БСП-Дупница, където отново е Снежана Маджарова.

Билбордът на шатратата на БСП на пл.Свобода отново е с име, различно от регистрираното в ОИК.

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien