Дупнишкият съд прати 38-годишния Георги в затвора за държане на наркотици

Наказание „Лишаване от свобода” за срок от 1 година и два месеца, при първоначален „строг” режим, както и „глоба” в размер на 2000 лева, определи РС – Дупница, като одобри споразумението постигнато между прокуратурата и защитата на подсъдимия Георги Ф. / на 38 години, осъждан /.

Той се призна за виновен за това, че на 04.02.2020 г., на ул. „Св. Иван Рилски” в гр. Бобошево, без надлежно разрешително е държал в себе си високорискови наркотични вещества, а именно: 1 брой топче с неправилна форма, съдържащо амфетамин с нето тегло 4,23 грама, на стойност 126.90 лева; 1 брой топче с неправилна форма увито в алуминиево фолио, съдържащо суха зелена листна маса – коноп (марихуана), на стойност 28.20 лева и 10 броя оранжеви на цвят таблетки с неправилна форма – MDMA Екстази, на стойност 85.75 лева, или всички наркотични вещества на обща стойност 240.85 лева.

Подсъдимият Георги Ф. е с мярка за неотклонение „Задържане под стража” от 05.02.2020 година, като един ден „задържане под стража” се зачита за един ден „лишаване от свобода”.

Определението на РС – Дупница, под председателството на съдия Светла Пейчева, с което на Георги Ф. е наложено наказание от 1 година и два месеца лишаване от свобода за държане на наркотични вещества и му е наложена глоба в размер на 2000 лв., е окончателно и не подлежи на обжалване.

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien