Дупнишки кмет заклещен в асансьор, кеси 40 минути

С 40 минути кесене в асансьора ще изпрати 2013 година заместник кметът на Дупница по европроектите Красимир Георгиев. Тази сутрин, тока в центъра на града изгасна за повече от час и свари Георгиев в асансьора. Журналист на zadupnitsa.com случайно стана свидетел на случката. Близо 40 минути престоя в тясното пространство между 1-ия и 2-ия етаж Георгиев. На 3 пъти тока идваше за по-малко от 10-ина секунди, които обаче не бяха достатъчни, за да излезе от асансьорната шахта дупнишкия управник. Все пак, след намесата на техниците Георгиев излезе във видимо добро настроение. "Случват се такива неща. Не са приятни, но ги има. Най-важното е, че става в края на годината и да се надявам, че каръкът остава в 2013. Не страдам от клаустрофобия, така че нямаше проблем", коментира Георгиев.

Веднага след като успя да влезе в кабинета си, Георгиев се зае с ангажиментите си. Той е пословичен с каръкщината си, която го преследва навсякъде.

Въпреки прекъсването на тока, общинска администрация успя да реагира и веднага възстанови захранването на касите за плащане на данъци и такси и обсулжването на гражданите продължи без проблеми.

Димитър ИКОНОМОВ

Print Friendly

3 Коментари на Дупнишки кмет заклещен в асансьор, кеси 40 минути

  1. Това е знак от съдбата…, че ще има „заклещени“ от това управление.

  2. Масленка, ти ли си бе

  3. da go zakle6tim na jena mu u pi4kata

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien