Дупничанинът Йонко Гергов кандидат за евродепутат

 Само преди минути на свое заседание, политическият съвет на партия „Партия на Зелените“ обяви листата си за предстоящите избори за евродепутати.

 В нея ще бъде включен и дупничанинът Йонко Гергов.

 ПП „Партия на Зелените“ е взела решение да участва самостоятелно на евровота, без да влиза в коалиция с когото и да било.

 Йонко Гергов е съветник в Общински съвет-Дупница като на последната сесия неговото име бе спрягано дори за председател.

 Той влезе в местния парламент от „Зелените“, член е и на политическия съвет на структурата.

 „Доволен съм от взетите решения и най-вече от това, че ще участваме сами на предстоящите Евроизбори, за да представим своето име и нашите идеи. Добре е, че няма да участваме в псевдо коалиции. За мен е чест, че съм включен в листата“, заяви пред zadupnitsa.com Йонко Гергов.

zadupnitsa.com

Print Friendly

6 Коментари на Дупничанинът Йонко Гергов кандидат за евродепутат

  1. И този се напел политика да прави. До вчера не знаеше сопола да си обръше са политик

  2. Успех на Йонко. Много интелигенетен и добронамерен човек е. заслужава

  3. С какви очи се кандидатира за евро депутат този, който довчера е бил подлога на мутрите и е защитавал Братя Галеви? Чии интереси ще защитаващ в Европейския парламент – пак ли на Галевци? Боклук!!! Къде е информацията колко западни езици владее гладника за власт? Освен с адвокатския си опит и с опита си като подлога на мутрите по време на управлението на Янев с какъв друг по – специален ценз и професионален опит може да се похвали, за да може въобще да изпълнява функциите на евро депутат? За евро фондове някога чел ли е нещо? Въобще знае ли какво се очаква от него, ако стане евро депутат? Защото силно ме съмнява…Поредната марионетка…В какви инициативи на Зелената партия е участвал и откога? Не съм чул някой да го е включвал в нещо досега, освен в консултиране на задкулисни общински игри между пионката Янев и мутрите. Момчето бърка Европейската комисия с Ротари клуб с почти липсващата му дейност. Куха структура, която да издига некадърници без никакво покритие на високи постове… Толкова ли не останаха читави кандидатури в този град и в околията, че се издигат такива отрепки от Зелената партия? Много разочароващо… Мислех да гласувам за Зелените, но няма да го направя при такъв кандидат. Фалстарт, Зелени!!!

  4. успех

  5. kade si tragnal be shopeeeeeeeeee????

  6. Ако не беше жалко, щеше да е смешно!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien