ДУПНИЧАНИ! Да подадем ръка на малката Силвестра, за да изживее своето детство

Нека отворим сърцата си и да подадем ръка на малката Силвестра Александрова от град Бобов дол. Детето има нужда от спешна операция за присаждане на стволови клетки, за да се движи и изживее пълноценно своето детство. Трансплантацията на стволови клетки трябва да се извърши в Истанбул, а нужната сума е 24 хил. долара. Сумата е непосилна за нейната майка, която сама отглежда и се грижи за Силвестра.
Нека бъдем съпричастни и добри и да подкрепим детето в неговата тежка борба; да му дадем шанс да играе със своите връстници и да се усмихва!
Каним Ви на благотворителния концерт, под наслов: "Да подадем ръка…", който ще се състои на 15 май /вторник/ от 18:00 ч. в Спортната зала на град Дупница. Билетът за концерта е 5 лв. А номерът на дарителската сметка е: BG39 SOMB 9130 1453 3233 01.
Участие в благотворителния концерт ще вземат изпълнителите: Иван Дяков, Борис Дали, Мария и Магделена Филатови, Янко Неделчев, танцов състав "Зора" към НЧ "Зора – 1858", танцов клуб "Терпсихора" и вокален състав към ОУ "Христаки Павлович" – гр. Дупница.

silvestra

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien