До дни стълбищния подход на ул. „Родопи“ ще е готов

Стълбищният подход на ул. "Родопи" в Дупница до дни ще бъде напълно готов. Фирмата, която пое изграждането им е вече направила по-голямата част и до 10-ина дни се очаква да приключи. Стълбищният подход бе разкопан от ВиК-Дупница при подмяната на водопровода, но след това не го възстанови в продължение на 2 месеца, а придошлият порой отнесе цялата земна маса. Наложи се спешното възстановяване да бъде поето с пари от бюджета на Общината. Живущите в участъка вече използват безпрепятствено стълбищата.

На своето редовно правителствено заседание днес, министър-председателят Бойко Борисов нареди на вътрешния министър Валентин Радев и на регионалния Николай Нанков да проверят Дупница и Мизия за ситуацията с "улиците, които ги дават по телевизията и да възложите на кметовете да почват още днес да ги асфалтират".

Фирмата, извършваща рехабилитацията на уличната мрежа пък започна дейност с участък от ул.Евтим Трайчев, където ще бъде положен нов асфалт. Старият слой, който е полаган преди 40 години е вече "обран" и се подготовя за асфалтиране.

IMG_3166 IMG_3168

Print Friendly

1 Коментар на До дни стълбищния подход на ул. „Родопи“ ще е готов

  1. Ако оправят и мръсния канал на ул.“3-ти гвардия.полк“, цена няма да имат

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien