Деца пяха и танцуваха на нова детска площадка в Дупница

Днес официално бе открита поредната напълно новоизградена детска площадка в Дупница. Преди около година жители на улица „Кулата“ бяха отправили молба до кмета на града инж. Методи Чимев за изграждането на площадка поради липсата на такава в района. Чимев пое ангажимент и преди малко повече от месец тя бе напълно изградена.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Водосвет за здраве отслужи отец Георги Паликарски, който си пожела да присъства всяка година на поне две такива събития. „За мен е удоволствие да открия тази детска площадка. Винаги сме се стремели да създаваме такива кътове за нашите деца и мисля, че успяваме. Знаете, че обновихме напълно детската площадка в жк „Бистрица“, успяхме да изградим други три миналата година и ще продължим да създаваме такива кътове за малчуганите“, каза инж. Чимев след което преряза лентата.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Дечицата от 6-а детска градина „Зора“ се бяха подготвили с празнична програма и въпреки студеното време огряха като слънца площадката. „Заради тези невинни усмивки си заслужава да правиш все повече и повече“, лаконичен бе Чимев.
Утре в 11 часа ще бъде официалното откриване на 1-а детска градина. Припомням, че за последно, детска забавачка в града е откривана преди 40 години.

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien