Даниела Стоянова, кандидат за народен представител от ГЕРБ: Аз съм произведение на младите хора на Бобошево – те застанаха зад мен

"Аз съм човек, който обича да бъде сред младите и реално аз съм произведение на младите хора на Бобошево. Те застанаха зад мен, повярваха и ме подкрепиха. Те са причината да се занимавам с политика. И заради тях ще продължа да го правя." Това заяви най-младият кандидат в листата на ГЕРБ в 10-ти избирателен район, Даниела Стоянова, по време на среща с младежи от областта.

IMG_9021Даниела Стоянова, която от 2015 г. е председател на Общинския съвет в Бобошево, каза още: "Аз съм от много скоро в политиката и реално младите от Бобошево ме подтикнаха да се занимавам с нея. Надявам се, че за тази една година и половина те са видяли това, което искам и се старая да правя, а именно – да работя за хората и в името на хората. За това време смело мога да кажа, че реализирахме добри каузи, насочени пряко и единствено към жителите на общината."

Стоянова посочи, че в програмата на ГЕРБ на първо място се поставя акцент върху образованието – като залог за работеща икономика, интелигентни млади хора и просперираща нация. "Дори и да говорим за привличане на инвестиции и разкриване на работни места, ако нямаме квалифицирани кадри, то начинанията ни са обречени на неуспех", категорична бе тя.

Даниела Стоянова обясни, че приоритетно ще се стимулира тридетният модел и ще бъде насърчавано отговорното родителство. "Предлагаме социални помощи да получават само семейства, чиито деца посещават детска градина и училище. С всички средства е необходимо да гарантираме, че децата до 16 години ще посещават училище. Това е една добра превенция срещу социалното изключване и отпадане от предучилищно и училищно образование", посочи още Стоянова.

Кандидатът за народен представител от община Бобошево обясни, че ГЕРБ ще наблегне на стажантските програми за младите хора. Тя посочи, че те са добър начин за студентите да се запознаят с практиката, с реалната работна среда и да преценят дали конкретна професия е за тях. "Специално внимание ще обърнем на младежката безработица, както и на изготвяне на работна програма за заетост на граждани на възраст над  55 години", заключи Стоянова.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien