Дамите в ГЕРБ проведоха областно отчетно – изборно събрание. Радослава Чеканска от Дупница номинирана за секретар

Областната структура на Жени ГЕРБ, проведе отчетно – изборно събрание и направи номинации за ново ръководство. Гост на събитието бе председателката на ЖГЕРБ Ирена Соколова. На събранието присъстваха още народният представител и областен координатор Кирил Калфин, Виктор Янев – общински ръководител на партията за Кюстендил и Михаела Крумова – член на НИС на жените и общински организационен секретар. Отчет на дейността на структурата от създаването й до момента направи настоящият областен клубен ръководител на дамите – Реонита Йорданова.

За областен клубен ръководител бяха направени две номинации: настоящият такъв – Реонита Йорданова и Димитрина Христова от Кюстендил.

Номинации за областен клубен секретар получиха Радослава Чеканска от структурата в Дупница, Росица Борисова – председател на ГЕРБ в Бобов дол и Даниела Стоянова – организационен секретар на партията в Бобошево.

За членове бяха номинирани Детелина Палева от Сапарева баня, Румяна Тончева от Дупница, Таня Иванова – Трекляно, Петя Христова от Кюстендил и Гергана Виделова – координатор на партията за община Бобошево. Новото областно ръководство на Жени ГЕРБ, ще бъде окончателно утвърдено след решение на Изпълнителната комисия на партията.

DSC03125 DSC03060

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien