Държавата със скъп коледен подарък за Дупница, дава пари за ремонт на улиците в града и селата

Община Дупница ще получи сериозна сума за рехабилитация на уличната мрежа, след като на свое заседание днес, Министерски съвет гласува отпускането на 20,6 млн. лв за 22 общини в България. На следващо свое заседание ще бъде определена и точната сума за всяка от тях, след като подробно се разгледат молбите и

Инж.Методи Чимев

Инж.Методи Чимев

намеренията които са заявени, допълват от пресцентъра. Община Дупница иска пари, както за подмяната на канализацията в най-големия жилищен квартал в Дупница – жк.Бистрица, така също и за уличната мрежа в града и селата и очаква да научи конкретните суми по дейности. "Няма как да не изкажа благодарност на Премиера Бойко Борисов, на министър Владислав Горанов и на министър Николай Нанков, че обърнаха внимание на нашият основен проблем и уважиха молбата ни. Още в средата на 2015 година заявих, че проблемът в Дупница е инфраструктурата и окаяното й състояние, както и че всичките ни усилия ще бъдат в тази насока през този мандат. Абсолютно всяка стотинка, която ни бъде отпусната ще бъде за ремонт на улиците в града и селата. Ще цитирам култовата фраза на Мечо Пух "Колкото повече, толкова повече", така че да може да ремонтираме повече улици. С тези пари, с реализацията на проекта по "Интегриран градски транспорт", ремонтът в жк."Бистрица" и със заложените в бюджета ни за идната година пари за инфраструктура, вече няма да бъде уличната мрежа в това състояние", коментира инж.Чимев.

В следващите дни ще бъде свикана пресконференция, на която ще бъдат обявени акцентите от проекто-бюджета.

Print Friendly

1 Коментар на Държавата със скъп коледен подарък за Дупница, дава пари за ремонт на улиците в града и селата

  1. Пешо Пешев // 20.12.2017 в 15:10 // Отговор

    Оправихте улицата на новата дупетатка Чеканска, сега на кой партийно благонадежден е ред да оправите улицата..;) И кмете, благодарността към вожда и неговите индианци.. по сметка, това със свирките по медиите, се изтърка, и масите герберски не се хващат вече на таз въдица! :)))))

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien