Д-р Николай Карастоянов, изписан от болницата още снощи

Д-р Николай Карастоянов, един от обвинените в убийството на Николай Радев – Отвертката, е бил изписан от Общинската болница в Дупница, още снощи. Това е станало в 20:30ч. като дежурен хирург е бил д-р Злати Величков, съобщи управителят на лечебното заведение, д-р Любомир Таушански. При изписването е имало служители на полицията, които са отвели д-р Карастоянов. От днес той е под домашен арест, след решението от вчера на софийският Апелативен съд, който промени мярката задържане под стража. Съдът освободи от ареста и д-р Владимир Карастоянов и малкия му син Иван, които са вече с мярка "подписка". Припомняме, че д-р Николай Карастоянов постъпи по спешност за лечение в дупнишката болница в неделя, само броени дни, след като бе арестуван. Същевременно, вчера д-р Мантарова от Районната здравна инспекция е посетила общинската болница и е извършила проверка на документите на д-р Карастоянов, като не е установила нарушения и неродности в тях.

Print Friendly

5 Коментари на Д-р Николай Карастоянов, изписан от болницата още снощи

  1. МИШО ГАЗО // 21.03.2014 в 18:29 // Отговор

    И СЕГА КАКВО ,КАТО Е ТОЙ ?А Е ИЗПИСАН

  2. МИШО ГАЗО // 21.03.2014 в 18:33 // Отговор

    И СЕГА КАКВО КАТО Е ТОЙ ,А ВЕЧЕ Е ИЗПИСАН?

  3. Да токова е законодателството у нас! Имаш пари и име-Кавгата- убиваш и си на свобода,какво тук значи един млад живот?

  4. Не ми говорете за закон и конституция. В тая държава всичко е проституция!!! И този Марковски защитава само мафията и престъпниците!!! Та погледнете реално на нещата и ще разберете кой кои са престъпниците с-во Карастоянови (убийците)или Николай Радев (убитото 27г. момче)!!!!

  5. Emi zaradi edin bokluk li da lejat

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien