ЧИТАТЕЛСКИ СИГНАЛ! Ул. „Дора Габе“ в Дупница е еднопосочна, а на час минават по над 30 автомобила в забранена посока

Читателски сигнал получихме на електронната ни поща за проблем свързан с движението по една от улиците в Дупница. Публикуваме сигналът без редакторска намеса в очакване на реакция от РУ-Дупница:
„От година и половина ул.“Дора Габе“ е еднопосочна, обозначена с надлежно поставени пътни знаци. През целия този период, движението по улицата продължава да се осъществява в двете посоки, дори трафикът в забранената посока (от „Градска градина“ към „Развесена върба“) е по-интензивен от този в разрешената. Всичко това води до непрекъснати конфликти между водачите, свирене с клаксони, маневри на заден ход, разминаване на автомобилите чрез използване на тротоарите, опасност за пешеходците и т.н. Вчера 10.08.2020г между 11:00 и 12:00ч, докато седим в пицарията на въпросната улица, в забранената посока преминаха над 30 автомобила – само за 1час!
Няколкократно е сигнализирано по телефона на началника на КАТ-Дупница – Радослав Стоилков, но резултат няма. Моля, този сигнал да стане обществено достояние и отново да бъде информиран началникът на КАТ-Дупница за ситуацията!“

Можете да ни подавате сигнали на електронната ни поща za_dupnitsa@abv.bg или в нашия Фейсбук-профил.

Print Friendly

1 Коментар на ЧИТАТЕЛСКИ СИГНАЛ! Ул. „Дора Габе“ в Дупница е еднопосочна, а на час минават по над 30 автомобила в забранена посока

  1. Точно в този час между 11:00 и 12:00, и аз минах по тази улица, но малко по – нагоре копаха и естествено се наложи да обърна и да се върна,. Няма как да прелетя, табела имаше още на Дора Габе 2 при адуктцката кантора на Мария. По-принцип след като е еднопосочна трябва да сложат табелата че се копа при Фигаро а не в края на улицата.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien