Читателски сигнал! Това е в 21 век – „Лунна разходка“ в село Сапарево (ВИДЕО)

"Разходка на лунна светлина в село Сапарево", така е озаглавил мнението си до нас, читател на zadupnitsa.com. За такъв и подобни проблеми са ни сигнализирали и други читатели. Ето какво пише нашият читател, който държи да не запазваме името му в анонимност и да бъде обявен – Георги Ушев. Публикуваме мнението без редакторска намеса:

"30 август 2015 година., не 1915, да не се обърка някой. Това е една от главните улици в с.Сапарево, община Сапарева баня, намиращо се на два км. от общинския център…
За живущите тук, повечето възрастни хора, вече е похвална традиция да се прибират по неосветената си главна улица. Понякога има луна, която решава донякъде проблема.
Като се замисля май само природата помага, защото отговорът на кмета е -,, Няма пари …"
А парите били необходими за т. Нар. "вишка".
Преди да попитам, ние, които си плащаме данъците, защо се спъваме по камъните в непрогледната улица, нека отбележа, че не е необходима вишка за смяната на 4-5 крушки /които, предложих на кмета лично да закупя, а той да организира поставянето/
Една електричарска стълба е достатъчна. Останалото е организация!!!!
Едно време да не би да сменяха крушките с вишка?!?!?!?
Работата на кмета и на всички управници е не да обясняват защо един проблем НЕ МОЖЕ да се реши, а ДА ТЪРСЯТ НАЧИН да го решат!!!!!
Този проблем се получава най -малко два пъти в годината за по 3- 4 месеца… Сменят ги, посветят, изгорят, което е нормално, и после 3-4 месеца на лунна светлина, ако има….

Апелирам към общинската и кметска управа за устойчиво решаване на въпроса, а към своите съкварталци за подкрепа и постоянен контрол от наша страна на действията на двете управи! Не спирайте да изисквате от тях!
Затова сте ги избрали!
И тъй като идват избори, нека никой да не си мисли, че правя политически PR на когото и да било. За тези и други проблеми съм говорил многократно с кмета на селото, но винаги с гореспоменатия резултат".

Ушев ни е изпратил и ВИДЕО с лунната разходка от Сапарево. Видеото можете да видите ТУК

Print Friendly

2 Коментари на Читателски сигнал! Това е в 21 век – „Лунна разходка“ в село Сапарево (ВИДЕО)

  1. Най хубавото е че попскио вече нема да е кмет на селото и оня айдук Сашо Иванов също

    • Първо се научи да използваш препинателни знаци миличък/ка,че аман от неграмотници,пък тогава се прави на интересен..хаха

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien