Чистката продължава! Освободиха зам.областните дупничанки Чеканска и Велкова

Чистката в областните управи продължава с пълна сила от служебния министър Огнян Герджиков. Седмица, след като бе махнат Виктор Янев, сега съдбата му последваха и заместничките му Радослава Чеканска и Силвия Велкова. Двете бяха съответно представители на ГЕРБ и Реформаторски блок.

Уволненията не са изненада за никой предвид политическата ситуация. Очаква се до два-три дни да бъдат обявени имената на тези, които ще бъдат заместници на Йордан Татарски. В публичното пространство се спрягат най-различни имена, сред които това на социалистите от Дупница Станислав Павлов, бившата зам.областна Мария Чочова, както и представители на БСП от Кюстендил. Не е изключено обаче да бъдат избрани неполитическо ангажирани хора, но това ще стане ясно до дни.

Print Friendly

3 Коментари на Чистката продължава! Освободиха зам.областните дупничанки Чеканска и Велкова

  1. Много лъган // 17.02.2017 в 23:20 // Отговор

    Не ги мислете ГРОБ , ще се пребоядисат в БСП и НДСВ , както досега всички … бояджии от всички партии , пребоядисвайте се , а ?!

  2. Нормално е да бъдат сменени всички назначени на ПОЛИТИЧЕСКИ постове! двете госпожи са сложени там от ГЕРБ и Реформаторите / партията на Кунева/ така че няма какво да се оплакват! Нека идат да поработят честно като всички останали хора!

  3. НА СНИМКАТА СЕ ВИЖДА ЕДНА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО КРАСИВА ЖЕНА.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien