Чимев: От 12-и март чакам Ибришимов да уреди среща с министър Михайлова и още чакам

 Във връзка с решението на КЗК за Пречиствателната станция, от пресцентъра на Община Дупница разпратиха коментара на кмета  инж. Методи Чимев:

 „КЗК е преценилa, че съставът на комисията е неправомерен. Важно е да се отбележи, че КЗК не оспорва решението, а членовете на комисията. От тук насетне вариантите са два – или Община Дупница ще оспорва решението пред Висшия административен съд в определения за това срок, или ще изпълни решението на КЗК и формира нов състав на комисията. При вторият вариант, комисията ще разгледа отново така постъпилите оферти. Много важно е също да се отбележи, че няма да се провежда нова процедура. В момента водиме разговори с юристи и специалисти, за да се консултираме кой от двата варианта да изберем. Следващата седмица ще има резултат.

Любопитният щрих обаче е друг. МОСВ ни отказва финансиране на 12 март тази година, а решението на КЗК е от вчера. Защо от МОСВ не коментират този отказ за финансиране на въпросната поръчка?! Питам обаче и аз. Народният представител г-н Ибришимов го бях потърсил веднага за съдействие за среща с министър Михайлова, на която да уточним нещата около въпросният отказ за финансиране. И до ден днешен обаче няма никакъв резултат, а аз си чакам. Защо г-н Павлов в продължение на повече от месец не взе отношение по случая, още повече че това касае над 15 000 жители, а не човека Методи Чимев. Така че айде да не се опитваме да прехвърляме вината към Общината.

Пожелавам приятни празници на всички тях, както и на съгражданите ни“

zadupnitsa.com

Print Friendly

2 Коментари на Чимев: От 12-и март чакам Ибришимов да уреди среща с министър Михайлова и още чакам

  1. Анонимен // 18.04.2014 в 1:13 // Отговор

    Па като си луд да чакаш Ибришимов да ти свърши работа, чакай си. На тоя ли ще му верваш бе, чимев. И ти си издухал

  2. При депутат от Дупница, Кмета да чака повече от месец среща при Министъра направо е смехотворно. Че за какво са избирани тези депутати, само заплати да взимат? Явно Ибришимов затова е там, помним кой пръв гласува за увеличение на депутатските заплати…………….

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien