БСП-Дупница предлага

Четири теми засегнаха от БСП Дупница на пресконференция, като три са свързани с предложения за Бюджет 2015 на Община Дупница.

150 000 лв. за общинската болница да бъдат заложени в бюджета за 2015 година предлагат от БСП . Средствата са за подобряване условията в лечебното заведение. Станислав Павлов коментира, че е необходимо спешно подобряване на условията в болницата, както за пациентите, така и за персонала.

 Червените настояват и за справедливо разпределяне на средствата за спорт и култура. На пресконференция лидерът на партията в Дупница Станислав Павлов обясни, че до тях са подавани сигнали от спортни клубове и културни състави, че заложените и предвидени средства не достигат до всички. Според  него трябва да бъде изготвена методика за разпределението на тези пари.

От БСП са предложили да залегнат средства и за проектиране на пътна връзка между Самораново и Бистрица.

От БСП критикуваха и  изпълнението на проекта за „Зелена и достъпна градска среда" Павлов заяви: „Не виждаме да се прави озеленяване, даже напротив орязаха се дървета, занемариха се зелени площи, освен това при самото изпълнение на проекта не виждаме контрола. Изпълняваме втора част, първата вече се руши. Контрола е слабото звено на тази изпълнителна власт".

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien