БРАВО! Паркирането при Лидъл в Дупница е вече ограничено след светкавична намеса на КАТ

Паркирането в района на светофарите, където се изгражда хипермаркет Лидъл е вече ограничено. Припомняме, че наши читатели подадоха сигнал за неправомоерното паркиране на главната улица на автомобили най-вече свързани със строителните дейности, които създава сериозни предпоставки за ПТП, а и затрудняваха движението по този най-натоварен участък. Реакцията от дупнишката полиция е била светкавична още вчера, и минути след сигнала са взети необходимите мерки от КАТ. На досегашния нерегламентиран паркинг са поставени ограничители, забраняващи престоя и паркирането и движението в този район е вече далеч по-лесно и спокойно.

"Благодарим за бързата намеса на полицията. С такива действия ще върнат доверието ни", споделя един от читателите, подали сигнала. Какъв бе той, можете да прочетете ТУК

Print Friendly

8 Коментари на БРАВО! Паркирането при Лидъл в Дупница е вече ограничено след светкавична намеса на КАТ

 1. Поздравявам полицията за взетите мерки.Там наистина бе невъзобразимо.Сега да обърнат внимание и на паркирането по тротоарите и особено на Хан Крум,където е махната синята зона и паркирането забранено,но това не пречи да е задръстена от автомобили и да няма разминаване

 2. Наблюдател // 03.04.2015 в 15:32 // Отговор

  Точно така , Хан Крум, Минчовия площад и улица Пазарна са ужасни. Вземете мерки !!!

 3. На вниманието на Общината и КАТ ще добавя още една рискова зона-ул.“Христо Ботев“ от ъгъла на Спортната зала до редакцията на в-к „Вяра“.Откакто започна ремонта на залата масово се паркира от двете страни на уличното платно.Едната страна е за такситата, но дясната е забранена за паркиране със знак.Неправилно паркиралите коли затварят едната лента за движение на улицата, така че в останалата лента две коли не могат да се разминат.Затруднението идва и от ремонтно-строителните работи на Спортната зала.

 4. Поздравявам полицията за взетите мерки!!!

  С такива действия ще върнат доверието ни!!!

 5. Раде Б. е сега на ход да покаже може или неможе. Сега ще се види става ли за шеф на КАТ или не

 6. Стойчо Стоев // 03.04.2015 в 21:18 // Отговор

  Защо след като някой написа в нета се събудиха…?.. Още на няколко места има подобни паркирания, ама нека да си ги видят сами! Само за едно ще им шушна, на колелото на разклона за Пиперево?.?. Там са много често но защо ли не санкционират никого от търговците и автовозите??.? Просто не мога да загреем …… Е много съм тъп!! А автовозите стоварат колите на самата спирка и малко по нагоре към с. Пиперево. На стоварвнето винаги присъстват униформени но защо ли?? ТЕ СА НА ПАЗАР ПРЕЗ РАБОТНО ВРЕМЕ. А ако Ти отидеш на пазар през работно време??? Какво ще ти се случи???? А???

 7. Наско Сираков // 04.04.2015 в 0:19 // Отговор

  Полицаите не са там защото купуват или оглеждат…

 8. И защо накой трябва да ги „СЕЗИРА“, патрулките минаваха от там хиляди пъти?! Но или захапали цигарите или тлефоните уреждащи си далаверките не виждат нищо! По две патрулки съм виждал на кафето отсреща да спират на кафенце при колегата им..?!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien