БНТ обяви: Пламен Галев е арестуван вчера, а Геле преди седмица в Близкия изток

Драмата около информацията за арест на Братя Галеви продължава с пълна сила. Вече 24 часа се търси истината, но тя продължава да бъде неясна. От бТВ обявиха, че такъв арест няма.

Не на това мнение обаче бяха от не кой и да е, а от самата ни държавна телевизия. И не само, че бяха на различно мнение от бТВ, а сигурно и други медии с подбна информация, а дори вкараха в "По света и у нас" извънредна новина, която обявява за ареста вече не на един, а и на двамата. Ето какво гласи информацията на Канал 1, а вие преценете каква е истината. 

Засега непотвърдена официално, но също така и неотречена. Пламен Галев и Ангел Христов, известни като Братя “Галеви” са задържани, научи БНТ от два независими източника. До момента МВР нито потвърждава, нито отрича новината. Главният секретар Светлозар Лазаров лаконично коментира, че към момента той не разполага с такава информация.

Screenshot 2014-03-07 00.25.17От свои източници “По света и у нас” научи, че Ангел Христов  е задържан още преди седмица в държава от Близкия изток и чрез Интерпол тогава са уведомени нашите служби. Преценено е за ареста да не се съобщава, защото е имало оперативни данни за местонахождението и на другия издирван с червена бюлетина дупничанин. Пламен Галев е задържан вчера в съседна на България страна.

На този етап предстои идентификацията на двамата и установяването на самоличностите им от службите на държавите, в които са арестувани. Вероятно по тази причина все още няма и официално съобщение за задържането на издирваните. Наши източници, обаче твърдят, че в международните полицейски регистри срещу имената на Пламен Галев и Ангел Христов се появява статут на секретни агенти и докато не се установи дали те имат това качество, арестът им няма да бъде официално обявен.

Братя Галеви бяха осъдени за рекет и изнудване през май 2012 год, но напуснаха страната преди да попаднат в затвора. От тогава са обявени за международно издирване с червена бюлетина на ИНТЕРПОЛ. Срещу тях има и дело за конфискация на имущество, придобито от престъпна дейност. Заради липсата им, обаче Кюстендилския окръжен съд спря процеса.Screenshot 2014-03-07 00.23.56

В момента се чака тълкувателно решение на ВКС, което ще определи съдбата на делата за конфискация в случаите, когато не могат да бъдат открити съдените. Към този момент Пламен Галев и Ангел Христов все още съществуват в списъка с издирвани лица на ИНТЕРПОЛ, международната организация не ги е свалила, въпреки съобщенията, че двамата са задържани.

Братя Галеви-тук, Братя Галеви-там, арестувани или не… сагата продължава.

Още по темата : 6 март блъф или истина : арестуваха братя Галеви

                          : Проверка показа, че още са издирвани от Интерпол

zadupnitsa.com

Print Friendly

3 Коментари на БНТ обяви: Пламен Галев е арестуван вчера, а Геле преди седмица в Близкия изток

 1. кой е по по най // 07.03.2014 в 22:16 // Отговор

  От вчера вестници и телевизии се упражняват по темата Арестувани ли не и това ми прилича като „червено“ или „черно“ у казиното на рулетката, където шанса е 1 към 2. Ама какво се получава ако излезе 0, в съотношение 1 към 36, а то се пада макар и по-рядко, но пък падне ли се горят всички останали. Та питам аз ако се върнат по една или друга причина като свободни хора, какво става?

  • познахте!!!!! // 08.03.2014 в 12:43 // Отговор

   Рядко се пада НУЛАТА, но когато се падне ….горко им на останалите 36.ха,ха,ха, Как ли ще обясняват всички сътворени глупотевини?!?!?!?
   Трудно и с много болка……..А не е ли време вече да се започне от НУЛАТА …на чисто??

 2. Е това ако стане да се върнат не ми се мисли какво ще правят досега тия дето все ги обикаляха и им се кланяха. Вергил Кацов, Йонко Гергов, Славчо Павлов, Лефтеров, Жоре Циганчето се вживяха в ролята на фактори, които отричат рамото от Галеви, а Костадин Бареков, пърдон Костадинов, даже обяви че не ги познавал. Коцинка, чел ли си Бибилията? Спомняш ли си кой се отрече три пъти от Иисус, за да запази кожата си. Как ли ще се окъкат като ги видят да се върнат. Мъжкоо ви липсва, липсва ви това да останехте до край с тях, както те ви направиха хора. Но може да са всякакви, но са мъже в тази ситуация, а вие… женски полови органи.

1 Trackbacks & Pingbacks

 1. Край на сагата „Арест за Братя Галеви“! МВР обяви: СВОБОДНИ СА | Всичко За Дупница, Новини, Коментари, Анализи, Спорт, Страна, Свят, Обяви

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien