Билетчето за градски транспорт в Дупница остава 70 ст, до Самораново и Бистрица – на 80 ст.

6 от общо 7 фирми бяха допуснати до втория етап на процедурата по избор на кандидатите да извършват автобусните превози в община Дупница и междуградските линии. Днес, комисия с председател зам.кметът по икономическите дейности Олга Китанова, в открито заседание отвориха пликовете с ценовите оферти на участниците от всички направления.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAЕдна фирма – ЕТ „Румяна Николова-Даци-Р“ пък е предложена от Комисията да бъде отстранена и нейните ценови оферти не бяха отворени. Най-голямата поръчка е за вътрешния транспорт, към която са включени и направленията до Крайни дол, Бистрица и Самораново. Този пакет е и най-големият от към финансови средства – 646 700 лева. Има един кандидат – "Росен Искрев-66" ЕООД, чието финансово предложение е за следните цени за билети – за градските линии по 70 ст, Дупница – Джерман на 80 ст., до Крайни дол ще карат на 1,20 лв, до Бистрица и Самораново на 80 ст.

Окончателните резултати ще бъдат обявени най-късно до края на другата седмица.

Кои фирми за кои направления кандидатстват, вижте ТУК

IMG_0307 IMG_0308 IMG_0309

Print Friendly

1 Коментар на Билетчето за градски транспорт в Дупница остава 70 ст, до Самораново и Бистрица – на 80 ст.

  1. Значи, няма значение че цената на горивата спадна с близо 50-60 ст, цените на билетите си остава същата, а като качат горивата билетите пак се качват

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien