БЕЗ КОМЕНТАР! 101 метални капаци на отводнителни шахти откраднати от началото на годината, унищожиха и три от табелите

"Само" 101 метални шахти са откраднати от началото на годината на територията само на град Дупница. Това показва справка на "Строителния отдел" в Община Дупница. 76 са вече заменени с бетонови шахти, които се произвеждат от Общината, като в момента се изработват още 30 за останалите места, където са установени липсите им. Община Дупница предприе тази тактика с бетонови шахти още през 2014 година. Причината бе, че откраднатите скари се заместваха с други метални, които обаче оцеляваха в продължение на едва няколко дни и отново изчезваха, най-вероятно предавани впоследствие за скрап. На отводнителните шахти в района на ул. "Симеон Велики" все пак ще бъдат поставени метални решетки, тъй като няма друг начин, но ще бъдат здраво укрепени към пътната настилка.
От "Транспортния отдел" пък предстои да възстановяват три от новите табели, които указва границите за начало и края на община Дупница. И двете табелите в района на село Дяково са станали обект на умишлено посегателство от хулигани. Едната е прострелвана, а другата е изскубана. Същото е положението и на "Самоковско шосе".

Print Friendly

1 Коментар на БЕЗ КОМЕНТАР! 101 метални капаци на отводнителни шахти откраднати от началото на годината, унищожиха и три от табелите

  1. Циганите ги изкраднаха.Тока и водата крадат .Държавата загива.Пунктовете за изкопуване на желязо си затварят очите.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien