„България без цензура“ №28 започна предизборната си кампания в Дупница с мотото „Българите заслужаваме повече“

DSC01302 Предизборната кампания на коалиция „България без цензура – ВМРО БНД – ЗНС – Движение „Гергьовден“ в община Дупница започна с мотото „Българите заслужаваме повече“.

Архиерейският наместник на Дупнишка духовна околия отец Георги Паликарски отслужи тържествен водосвет за здраве и благоденствие. На откриването на предизборния щаб в Дупница присъства и областният председател на ББЦ – Васил Иванов.

 Председателят на общинския предизборен щаб инж. Костадин Костадинов сподели, че в община Дупница членовете на „България без цензура“ са 140, а в Бобов дол и Бобошево те са над 150 души. В щаба влизат още Манол Манолов – председател на ВМРО – Дупница, Добри Веселинов – председател на ЗНС, Атанас Велинов – председател на Движение Гергьовден, Иван Монов – председател на БДС Радикали и д-р Лорета Николова –председател на ССД.

 „Избрахме днешния ден, 28-и, защото 28 е номерът на коалицията в интегралната бюлетина. 28 са областите в държавата. 28 са страните – членки на ЕС.
 Много от гражданите не разбират важността на тези избори. Тази важност се определя в две основни насоки.
 Първата насока се отнася към развитието на обединена Европа и мястото на България в нея. Смешно е помощта от европейските фондове да е равна на нашата вноска в съюза. Та за една Украйна ЕС предостави еднократна помощ в размер на 11 млрд. евро, а за 5 години в България са под 5 млрд. А какво да кажем за Гърция, където за има – няма 20 години се изляха 250 млрд. евро и жизнения стандарт се изравни с този във Франция. Ето това е главната задача за българските евродепутати  да повишат помощта за България. А дали досегашните са го правили? Спомнете си депутатката от ГЕРБ Мария Габриел, която гласува за налагане на санкция и спиране на фондове за България.
 Втората насока се отнася до очакването на хората от промяна, вътре в нашата държава. Ситуацията в настоящия парламент е твърде нестабилна, което предопределя нестабилност и на управлението. И ако на 25.05. ББЦ получи адекватна подкрепа, то още на 26-и Николай Бареков ще поиска оставна на сегашното управление и нови парламентарни избори през есента“, заявиха от „България без ценцура“.
DSC01301
 Те представиха и листата си за евроизборите:
1. Николай Бареков
2. Ангел Джамбазки
3. Рада Коджабашева
4. Румен Йончев
5. Ивелина Йосифова
6. Даниела Колева
7. Христо Бозов
8. Хайк Гарабедян
9. Десислава Тодорова
10. Ирина Добруджалиева
11. Мая Методиева
12. Мирослава Кортенска
13. Тезджан Наимова
14. Калина Крумова
15. Ангел Славчев
16. Росен Петров
17. Красимир Каракачанов
DSC01303
 „Както виждате, това е листа, съчетала както политици и хора с огромен опит, така и нови лица, носители на промяната безспорно най-добрата листа от всички кандидати. Начело на листата е председателят на коалицията Николай Бареков, защото достойното поведение е генералът да излезе напред и да води своята армия, а не да се крие и да бяга от отговорност. Защото, ние в прехода изгубихме значението на думичката отговорност. Както, впрочем, и на думички като мъжество, достойнство, жертвоготовност. И не сме като една голяма армия, която извади като водач един анонимен габровски философ, за да може, ако загубят изборите, той да понесе отговорността. Така, както реализирана и президент на републката. Впрочем, в другата голяма партия, тази вляво, също не познават отговорността, независимо че загубиха безброй избори.
 Амбициите на предизборния щаб в Дупница са за резултат от над 10% от действително подадените гласове. Подобни са амбициите и на национално ниво. Целта е ББЦ със своите партньори да се легитимира като реален субект в политическия център. Това ще позволи да изхвърлим завинаги антибългарската партия ДПС от ролята на балансьор и да положим основите за постепенното ни утвърждаване като първа политическа сила.
 Очаквайте от нас скромна, но честна кампания, защото ние нямаме държавни субсидии, не крадем пари от еврофондове и митници, както и от парите на обикновените хора. Няма да излъжем, нито пък ще обещаваме това, което не можем да осъществим. Но няма и да спестим истината на никой за нищо. Вярваме в успеха и призоваваме хората да ни подкрепят с бюлетина №28“, допълниха от ББЦ.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

zadupnitsa.com

DSC01304

DSC01305

DSC01297
 

Print Friendly

2 Коментари на „България без цензура“ №28 започна предизборната си кампания в Дупница с мотото „Българите заслужаваме повече“

  1. 333

  2. Анонимен // 29.04.2014 в 7:46 // Отговор

    успех

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien