Българи създадоха първия в света безплатен AI за футболни прогнози и анализи

Българите винаги са се славели с изключителен интелект и особено, когато се отнася до новаторство. Буквално от дни в интернет-пространството е уникалният изкуствен интелект за футболни прогнози и анализи.
„Работим върху този проект, повече от 4 години. Идеята се роди, от нашите собствени нужди и визия да представим спортните прогнози и анализи през една различна призма, а именно като финансов пазар. Мисията ни е да създадем достъпен Изкуствен интелект, който ще помага в анализа на спортни събития, както на бизнеса, така и на обикновения футболен фен. Той е общодостъпен, като с всеки изминал час ще се учи и надгражда, за да става все по-добър. Разполагаме с екип от професионалисти на световно ниво, като амбицията ни е да създадем т.н AGI. Това е вид изкуствен интелект, който има способността да разбира, учи и прилага знания в широк спектър от задачи, подобно на човек“, коментира един от създателите на АI Георги Апостолов. Той е дупничанин, но развива бизнес в Прага от години.
Българският стартъп SSTrader прави значителни стъпки в развлекателния сектор със своите иновативни решения. Компанията цели да демократизира изкуствения интелект (AI) в индустрията, като го направи достъпен не само за букмейкъри и телевизии, но и за самите играчи. SSTrader предлага безплатен достъп до Изкуствен интелект, който предоставя реални спортни анализи и прогнози, достъпни за всеки. „За бизнеса ChatSST2.0 не е просто още един инструмент, а стратегически актив, който да помогне, както в потребителското ангажиране, така и в подготовката за едно различно бъдеще. Създаден е да подари едно ново изживяване на крайния потребител, но и да отвори врати към глобалния пазар за бизнеса“. Щастливи сме да обявим, че започнахме обучение и интеграция на Изкуствен Интелект с най – иновативните букмейкъри в България. Първи в списъкът е ELITBET.bg, като заедно вдъхнахме живот на Мъни Бъни в Телеграм. Той ще ви дава прогнози и анализи на български език (още го учи, не му се сърдете) напълно безплатно. Разбира се, за другите страни – ще бъде на съответния език“, допълва Апостолов.
ChatSST2.0 предоставя прогнози и анализи за предстоящи футболни мачове, включително най-добрите срещи за под/над 2.5 гола и дали двата отбора ще отбележат гол според AI. Този чатбот е създаден да се учи от всяка интеракция с потребителите, като предлага все по-точни и персонализирани прогнози с всеки изминал ден. Центриран върху потребителите, SSTrader поставя потребителите в центъра на своята платформа. „Имаме активно общество, изградено от спортни трейдъри, риск мениджъри, програмисти, любители на футбола и фенове. Платформата се движи от потребителите и техните нужди, като получаваме ежедневно обратна връзка с предложения за подобрения. Интерактивен и самообучаващ се, ChatSST2.0 не е просто база данни, а интелект, който се учи и развива след всеки разговор.“
„Ако трябва да сравняваме нашия AI с естествения интелект, мога да заявя че в момента е ученик втори клас, като българския език е предметът, който го затруднява най-много, но обучението и надграждането на знания ще бъде непрестанен процес, за да сме сигурни, че ще предоставя най – добрите прогнози и анализи на потребителите. Така, че нека хората, които ще търсят съветите, му да бъдат по-толерантни към прилагането на българския му език, защото пак казвам, трябва му време.
С ChatSST2.0 потребителите могат да очакват още по-точни и персонализирани прогнози, като платформата непрекъснато се развива и усъвършенства. Екипът е мотивиран да интегрира баскетбол, тенис, волейбол и дори електронни спортове. Вече работим по тях“, заключи Апостолов.

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien