Акцията за неправилно паркиране в центъра на Дупница ще продължи

Акцията за неправилно паркиране в зелените площи и по тротоарите в централната част на Дупница няма да спира. Проверки ще се правят всекидневно, както от служителите на Контролното звено към Община Дупница, така и от служителите на КАТ. За по-малко от седмица са глобени десетки шофьори, паркирали в зелени площи, на детски площадки или по тротоарите. В първият ден от акцията са санкционирани 8 шофьори. Най-честите нарушения се правят в района на Минчов площад, където се паркираше безразборно, особено върху новоизгражданите пешеходни части, по ул. "Булаир" и в района на Развесена върба.

Zadupnitsa.com вече трети ден забелязва няколко екипа на полицията, които извършват такива проверки, за да уредят безраборното паркиране на автомобили в централната част. Придвижването на пешеходци и особено на майки с деца бе максимално затруднено и често бяха принудени да се движат по пътното платно, застрашени обаче от движещите се автомобили.

zadupnitsa.com

Print Friendly

8 Коментари на Акцията за неправилно паркиране в центъра на Дупница ще продължи

 1. Аз лично съм задоволен от тези глоби.Крайно време беше полицията да се намеси и да спре този хаос.Още малко и на терасата ми на първия етаж щяха да паркират.Трябват правила и полицията да продължи да не се отказва.Поздравявам ги за това и все пак един съвет.Главната улица на която се намира полицията е задръстена от двете страни с паркирани автомобили и лентите са еднопосочни.Трябва да ги разчистят че е в задния им двор буквално.

 2. Красимиров // 04.02.2015 в 15:24 // Отговор

  Приветствам идеята и акцията!
  поздравления!

 3. Дано да е за всички,а не да се подминават х5 и разни други приближени на полицията!

 4. Наблюдател // 04.02.2015 в 19:59 // Отговор

  На Минчовия площад и ул.Хан Крум /от площада към сарата автогара/ е страшно. Пълно е с десетки неправилно паркирани автомобили.Само че, нали гъзетата са дружки с полицаите и никой не ги закача.

 5. Абе вие УЛАВИ ли сте?????????????

  Не разбирате ли, че цялата дандания и съсипване на „Минчовия площад“ и „Развесена върба“ е за да може да се пълнят МАЛОУМНИТЕ „сини“ зони!!!

 6. внтгвнтнвтхнтхн // 05.02.2015 в 11:11 // Отговор

  ако полицията можеше да глобява по снимки, щеше да е друго. но и глобите да се виждат от всички он-лайн. иначе всичко е прах в очите на „слепите“

 7. ЩЕ ДАМ НАСОКА НА ПОЛИЦИЯТА……
  1. ОТ МИНЧОВИЯ ПЛОЩАД ДО КАРАКАША Е СТРАШНО /И ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ / . ПРЕБРОЯВАМ ПО 35 – 40 КОЛИ ВСЕКИ ДЕН ………
  2. ПО УЛИЦА „КНЯЗ БОРИС „ОТ ПОЛИЦЕЙСКИЯ УЧАСТЪК ДО МАГАЗИН „БРЕЗИТЕ“
  3. ПО УЛ. „ХР.БОТЕВ “ – ОТ СПОРТНАТА ЗАЛА ДО ДГ № 2 /ОТ ЛЯВАТА СТРАНА /
  4. НА СПИРКИТЕ НА УЧИТЕЛСКИЯ ИНСТИТУТ
  5. ОКОЛО НОВОТО КРЪГОВО
  6. ПО ЦЯЛАТА УЛ. „ПАТРИАРХ ЕВТИМИЙ “ ПО СПЕЦИАЛНО ОКОЛО ВСИЧКИ ПРЕСЕЧКИ /КРЪСТОВИЩА / , КЪДЕТО ВИДИМОСТТА Е НУЛЕВА …………………

 8. ПОПРАВКА – ОТ СПОРТНАТА ЗАЛА ДО ЦДГ №2 САО ОТ ДЯСНАТА СТРАНА…………

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien