6 фирми с мерак да запълват дупките в Дупнишко

В открито заседание днес, комисията по избор на изпълнители за рехабилитация на уличната мрежа на територията на община Дупница, отвори офертите. Общо 6 фирми са подали документи за 4-те обособени позиции – ремонт на градските улици, ремонт на тези по селата, четвъртокласна и републиканска мрежа. Общата прогнозна стойност е 325 451,66 лева без ДДС. За Дупница са предвидени 175 000 лева за изкърпване на дупки, за улиците по селата сумата е 83 333 лева, за четвъртокласната – 60 870 лева и за републиканската – 6 247 левa.
OLYMPUS DIGITAL CAMERAИ 6-те участници участват за първите три позиции – "Инфракорект Строй" ЕООД, "Нивел Строй" ЕООД, "Мегаинвест-холд" ЕООД, "Галчев инженеринг" ЕООД, "Автомагистрали Хемус" АД и "Меридиан" ЕООД. От тях, три участват и за най-малката поръчка – републиканската пътна мрежа.
Не попадат за рехабилитация улиците, на които им предстои цялостно преасфалтиране по интегрирания градски транспорт, който засяга над 7 километра улици в града. За тази дейност, както е вече известно са осигурени няколко милиона лева. Комисията с председател зам.кмета по европроектите Красимир Георгиев продължава работа по проверка допустимостта на документите, след което ще насрочи дата за отваряне на ценовите оферти.

Print Friendly

2 Коментари на 6 фирми с мерак да запълват дупките в Дупнишко

  1. Мога да ви кажа, че Меридиан са на 99% победители !

  2. Само да не са бандитите Галчев и Нивел

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien