4 деца, Чимев и Галчев дадоха старта на „Зелена градска среда“ от „Развесена върба“ в Дупница

На официална пресконференция днес в Община Дупница, бе сключен договорът за  между кмета инж. Методи Чимев и изпълнителите от ДЗЗД "Съвременна Дупница 2014"-Пловдив, които бяха представени от Любомир Галчев за "Зелена градска среда" на стойност 5 млн. лева. "Благодаря за доверието, което ни гласуваха от Община Дупница. Ще изпълним поетия ангажимент качествено и в срок, след който се надявам всички и кметско ръководство и граждани да останат доволни. Досега сме изпълнили няколко големи проекта от тази област, така че имаме нужния опит, за да реализираме проекта и в Дупница", заяви Галчев, който е син на известният благоевградски строителен предприемач и бивш футболен бос Николай Галчев. "До ден-два ще бъде сключен и анекса за удължаване на договора за изпълнение с още 6 месеца. Иначе, няма анекс, няма договор. Както казах, това е проекта на мандата и след година-два от най-населените квартали ще бъдат напълно обновени и красиви", каза Чимев, който прикани и жителите на града за търпение и разбиране, тъй като градът ще се превърне в строителна площадка. 

Ландшафтният архитект Григор Перчиклийски пък презентира част от ремонтните дейности и изгледа на някои квартали пред пълната зала. 

Веднага след това бе направена и първа копка в района на един от най-окаяните квартали – жк "Развесена върба", където ще бъдат направени сериозни подобрения. Отец Георги Паликарски отслужи молебен за здраве и безаварийни ремонтни дейности. Галчев и Чимев пък направиха символичните първи копки, заедно с деца от квартала.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

zadupnitsa.com

Print Friendly

1 Коментар на 4 деца, Чимев и Галчев дадоха старта на „Зелена градска среда“ от „Развесена върба“ в Дупница

  1. Искренно се надявам да се реализира това. От две години го чакахме и накрая дочакахме. Успех и следващата година нека бъдем красив и зелен квартал. Развесената винаги сме били малко райско кътче, което бе разнебитено. Дано сега се възроди

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien