33-годишен шофьор от Дупница влиза в затвора ефективно заради липса на книжка

Районен съд – Дупница, под председателството на съдия Страхил Гошев одобри споразумение и наложи наказание „лишаване от свобода“ за срок от 4 месеца на водач, управлявал МПС в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за лишаване от право да управлява МПС без съответното свидетелство за управление. Съдът определи първоначален „строг“ режим на изтърпяване на наказанието.
Обвиняемият С. С. от Дупница /на 33 години, осъждан/ се признава за виновен в това, че на 02.02.2021г., около 09:30 часа на ПП1 Е-79, с посока на движение към гр. София, е управлявал моторно превозно средство – лек автомобил „Форд Транзит“ с регистрационен номер СО …. СС, без съответното свидетелство за управление на МПС, в едногодишен срок от наказването му по административен ред с Наказателно постановление на началника на РУ гр. Дупница, влязло в законна сила на 25.03.2020г. за управление на МПС без съответното свидетелство за управление.
Определението е окончателно и не подлежи на обжалване.
Районен съд – Дупница одобри на 27 и 28 юни други 4 споразумения и наложи условни наказания „лишаване от свобода“ на 4-ма водачи на МПС. Трима от тях се признаха за виновни в управление на МПС след употреба на алкохол, а един – за управление на МПС след употреба на канабис. Всички нарушения за извършени през този месец.

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien