31 завършиха успешно английски език в Дом на техниката-Дупница, вижте какви още обучения предлагат

Поредният успешно завършил курс.

Териториална организация на научно-техническите съюзи – Дупница  (Дом на техниката) провежда курсове по английски и немски езици за различни възрасти и с акцент върху развитието на основните езикови компетентности, а именно четене, писане, слушане и говорене според Общоевропейската езикова рамка. С помощта на ефективното езиково обучение курсистите усъвършенстват своите възможности да общуват свободно на чужд език. Обучението  отговаря на всички европейски стандарти.

Европейската езикова рамка е създадена по препоръка на Европейския съвет за културно сътрудничество. Тя е развита с цел да се стимулира съвместната работа на европейските образователни институции и най-вече да направи чуждоезиковите компетенции, съизмерими и сравними в една валидна за цяла Европа скала.

Оценяват се компетенциите в четирите речеви умения: слушане, четене, говорене, писане. В рамките на тези четири умения Европейската езикова рамка дефинира шест нива на езикови компетенции – от А1 (начинаещи) до С2 (почти майчин език).

В Териториална организация на научно-техническите съюзи – Дупница има създадени Езикови школи по английски език за ученици в гр.Дупница с преподавател Николина Дръндова и в  гр.Бобов дол с преподавател Силвия Танева. В края на тази учебна година след преминат 5-годишен срок на обучение 31 ученици положиха успешно изпит и получиха сертификати за владеене на английски език –  ниво В2, съгласно изискванията на Европейската езикова рамка.

През новата учебна 2016-2017г. Териториална организация на научно-техническите съюзи – Дупница предвижда допълнителни обучения по испански и италиански езици, като ще продължи обученията си по английски и немски езици  езици за всички възрасти.

Print Friendly

3 Коментари на 31 завършиха успешно английски език в Дом на техниката-Дупница, вижте какви още обучения предлагат

  1. НАИСТИНА Г-ЖА ДРЪНДОВА Е ЕДИН ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРЕПОДАВАТЕЛ, ИСТИНСКО БОГАТСТВО ЗА НАШИЯТ ГРАД !!!

  2. Гордея се, че ми е преподавала г-жа Дръндова! Учител на ниво 🙂

  3. Поздравления Нине!
    Неуморим професионалист!
    Ели Соколова

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien