16-годишният дупничанин Станислав Михайлов спечели престижното четвърто място в национален конкурс

16-годишният дупничанин Станислав Михайлов спечели престижното четвърто място в национален конкурс "Талантът обича всяко дете“. Конкурсът се организира от „Юнити академия“ и телевизия БТВ и в него взеха участие над 200 деца и младежи от цялата страна. Станислав е ученик в11а клас в Професионална гимназия по хранително-вкусови и химични технологии с класен ръководител инж. Мария Петрова, а негов преподавател по български език и литература е Любка Димитрова.

"В първи кръг темата беше "Любим герой от книга", аз се включих със стихотворение. На втори кръг темата беше "Писане на десет ръце", аз пак се включих със стихотворение. Трети кръг се проведе в гр. София в „Юнити Академия“, където всички писахме приказки, като предварително си теглехме по една карта. Всеки един от нас довършваше изречението на другия и така се въртяхме в кръг. И накрая имахме 3 минути, за да си озаглавим приказките. „, разказа Станислав за участието си.

Награждаването бе на 19.11.в Младежкия театър "Николай Бинев" в София, като наградата за талантливия дупничанин е стипендия в курса за обучение за "Млад писател".

15175395_1804600703126911_1420983742_n

Print Friendly

1 Коментар на 16-годишният дупничанин Станислав Михайлов спечели престижното четвърто място в национален конкурс

  1. Станислав е от с. Червен брег. Талантлив е и аз му пожелавам да постигне още много успехи!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien