11,5 млн. лева отиват за саниране на първите 18 блока в Дупница

До края на този месец ще бъдат приемани документите за нови Сдружения на собственици за проекта финансиращ санирането на многофамилните жилищни сгради на територията на община Дупница. Временното преустановяване е наложително, предвид последващите процедури по втория етап на проекта. От 4 април, всички подали до 31 март документи, ще трябва да започнат подготовка и попълване на документите за дейностите по кандидатстване за финансиране. 42 са Сдруженията подадени до момента. Както е известно, през тази година възможност да кандидатстват имат и жилищни сгради, които са по-малки от 36 апартаменти.
18 са блоковете в Дупница, които вече чакат избор на изпълнители за санирането по Националната програма. От Община Дупница обявиха процедурата по избор на фирми, като общата стойност на санирането на тези блокове е 11 496 358,28 лева. На 26 април от 11 часа в сградата на Общината ще бъде първото открито заседание на Комисията по избор на изпълнители.

Print Friendly

1 Коментар на 11,5 млн. лева отиват за саниране на първите 18 блока в Дупница

  1. Коментари , пресконференции , сбирки , оперативки , заседания и какви ли не глупости ,а работа не се започва!А БЕ ,господа общинари или ускорете нещата по саниране или дайте парите на други ОБЩИНИ където вече има санирани блокове! Дали не чакате /на пусия/ някой лев от фирмите изпълнители и затова са горепосочени ЗАНИМАНИЯ?

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien